Utflykter

En av Gran Canarias stora fördelar är det stora och varierade utbudet av sevärdheter och intressanta platser att besöka. Här kan alla som är intresserade av kultur, historia och natur få sitt lystmäte, samtidigt som de som prioriterar ridning, golf, dykning eller andra aktiviteter får sina upplevelser.

Uttrycket "Att resa är att leva" har någon vis människa myntat någon gång för länge sedan, men det gäller lika mycket idag.

Nedan hittar du en översikt över vad du kan uppleva på Gran Canaria. Läs detta och bli inspirerad till precis den semestern du önskar! Fråga gärna oss Ving värdar om du vill ha ännu fler tips.

Alla vår utflyktspartners följer säkerhetsrutiner som är i linje med regelverket i Spanien under corona-pandemin.  

Tryggare utflykt med Ving
Det finns flera fördelar med att boka din utflykt hos Ving. Du kan vara säker på att alla nödvändiga försäkringar finns på plats liksom att alla säkerhetskrav är uppfyllda. Dessutom finns tydliga regler för om- och avbokning, och skulle du få problem eller bli missnöjd med utflykten vet du alltid var du ska vända dig. Allt det där får du på köpet med när du bokar utflykten hos Ving. 

Bokar du någon annanstans råder vi dig att -för din egen skull- först kolla hur det ligger till med försäkringar, säkerhet, ombokning och annat som skiljer en seriös arrangör från en oseriös.